Jump to content
HunterHidaz

PCI Configuration Begin?!?! Have not even gotten to the installer GUI

Recommended Posts

Hey guys I am sorry for asking this, I am a total noob and this is all that I've got. I have this old Dell PC and I wanted to put Yosemite on it, that kept giving me PCI Configuration Begin errors with every boot flag under the sun. And I am like, OK?! So I downloaded the Mavericks .dmg from HackintoshZone and tried every boot flag I could find and still did not boot. It was still giving me the PCI Configuration begin errors. I don't know what it is but this is a 64 bit CPU (AMD Athlon 64 X2 3800+). Any help is very much apreciated! I need this done in 2 days, please help me here guys! Thanks you guys are so awesome! :D

Here are the specs:

Dell Motherboard (Unknown Model)

Dell Dimmension E521 Case

AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual Core Processor

4 Gigabytes of Kingston ValueRAM

NVIDIA Geforce 8400GS Graphics Card (PCI-E)

Dell 350 Watt Power Supply

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,654
    • Total Posts
      29,755
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...