OS X 10.10.1 nvidia drivers? - OS X Yosemite 10.10 - Hackintosh Zone
Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Aleks1

OS X 10.10.1 nvidia drivers?

Question

i have an nvidia geforce gtx 760 gpu, is there a way to install the drivers for it on os x or something?

because when i try to play even the simplest of games (like garry's mod on a flatgrass (or some other very bad map(like a map without any lighting(like that map i made back in 2009 thinking it was the best map ever(it wasnt the best map)))) map), the fps goes down very low (like 8 or 7 fps)

i should also point out when i first launched os x, it said something like "a graphical error has occured" and the OS wouldn't respond, the background would go black then back to the background every like 10 seconds and if i clicked on the apple logo or something, it would need for the next 10 seconds for it to respond. however, i was patient during this and waited until it launched safari on the hackintoshzone.com homepage and said setup was done

i put in some boot code to prevent it from happening again (i believe i used this: msibase=0x90 )

i also use npci=0x3000, without it, it wont boot and would say something like pci configuration begin in verbose mode

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hackintosh Zone Donations

    Hackintosh Zone is a free website with most useful Hackintosh Resources, We try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on.



    $8.78 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hi guys I've installed Yosemite Zone 10.10.1 on my PC who has the following specs: CPU: FX-8850 GPU: R7 260X MOBO: 990FXAUD3 REV 4.0

      I installed yosemite zone 10.10.1 without any problem and successfully installed the ethernet drivers with the PKG i found in the downloads section of hackintosh zone, I wanted to update to 10.10.5 to install the R7 260X drivers which i can download from the site but now when i enter my bootflags: npci=0x2000 and PCIRootUID=1 and I choose my ssd from chameleon bootloader it boots up and I can see it starts to load stuff when i put -v  but then the screen goes black and the system just reboots. Pls tell me how to fix thanks in advance.
    • Hi DAFFY,   Yes. High Sierra is actually installed on a Z270-F from Asus ROG. Everything's good with it.
    • Dear Community,   First of all I would like to apologise for my horrible English knowledge.   Well, I have one main problem with my hackintosh.   The first and most annoying problem is gIOScreenLockState 3. I've just tried some kexts but still this problem. Now, if I start without -v I just get black screen.   Thanks for reading,   TheXeno      
    • Can anyone specify the best or minimum NVidia GPU for Yosemite OS? Can someone list it? including the best GPU that can be supported with the nvidia web drivers. Does GT730 is supported? I only have DDR3 slot for my motherboard.
    • Thank you for your immediate response :)
  • Download Statistics

    • Files
      852
    • Comments
      2,146
    • Reviews
      2,603

×