Missing kernels from Yosemite release? - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone
Jump to content
Sign in to follow this  
a llama vortex

Missing kernels from Yosemite release?

Recommended Posts

Hi all,

New here - so hello :)

I have a working x99 Mackintosh, however I've used the restore installer.pkg and the .dmg from the download section, however when I boot with /amdfx or amdfx or even attempt to use any of the other kernels I get /kernelname is missing, press a key to continue. It also makes reference to /System/Library/Kernels/ - if I look at this folder on my other mackintosh it only contains the one kernel file.

Has something gone wrong with the installer or do I need to copy something to that location?

Any help would be greatly appreciated.

 

SPECS:

 

AMD FX 8150

Gigabyte 970A-D3

8GB DDR3

GTX 570 (the same card I used to install OS X on the other hackintosh before swapping back to my and 290x)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

What is the exact version that you are trying to install

is it 10.10 or 10.10.1?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hackintosh Zone Donations

    Hackintosh Zone is a free website with most useful Hackintosh Resources, We try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on.



    $8.78 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hi guys I've installed Yosemite Zone 10.10.1 on my PC who has the following specs: CPU: FX-8850 GPU: R7 260X MOBO: 990FXAUD3 REV 4.0

      I installed yosemite zone 10.10.1 without any problem and successfully installed the ethernet drivers with the PKG i found in the downloads section of hackintosh zone, I wanted to update to 10.10.5 to install the R7 260X drivers which i can download from the site but now when i enter my bootflags: npci=0x2000 and PCIRootUID=1 and I choose my ssd from chameleon bootloader it boots up and I can see it starts to load stuff when i put -v  but then the screen goes black and the system just reboots. Pls tell me how to fix thanks in advance.
    • Hi DAFFY,   Yes. High Sierra is actually installed on a Z270-F from Asus ROG. Everything's good with it.
    • Dear Community,   First of all I would like to apologise for my horrible English knowledge.   Well, I have one main problem with my hackintosh.   The first and most annoying problem is gIOScreenLockState 3. I've just tried some kexts but still this problem. Now, if I start without -v I just get black screen.   Thanks for reading,   TheXeno      
    • Can anyone specify the best or minimum NVidia GPU for Yosemite OS? Can someone list it? including the best GPU that can be supported with the nvidia web drivers. Does GT730 is supported? I only have DDR3 slot for my motherboard.
    • Thank you for your immediate response :)
  • Download Statistics

    • Files
      852
    • Comments
      2,146
    • Reviews
      2,603

×