Yosemite without update not booting after Broadwell (5675C) upgrade, what i should to do? - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone
Jump to content
ruthan666

Yosemite without update not booting after Broadwell (5675C) upgrade, what i should to do?

Recommended Posts

Hello,
i upgraded MB and processor from Z68 to Z97 + Broadwell - 5675C(Desktop) CPU my greatly configured installation 10.10 - without update, not booting, even USB installer isnt able to boot.
 What is should to do and is Broadwell even supported?

Edited by ruthan666

Share this post


Link to post
Share on other sites

It might be some bios problem check that first

are you getting any kernel panic?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No i getting only Errors encountered while starting up the computer and 5 second pause and freeze or reboot.

 I tried lots of bootloaders cd but, is everytime same, im to even able boot from Yosemite 10.10.1 last distro USB flash, i have read somewhere that Broadwell are supported form 10.10.3, but im not able to find Yosemite 10.10.3 USB image and tutorials are usualy mac oriented - i know have only Win and Linux and very long.

Well what in bios a have tried to disable virtualisation, fast boot is off and CPU is without hyperthreading.

Edited by ruthan666

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any update?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hackintosh Zone Donations

    Hackintosh Zone is a free website with most useful Hackintosh Resources, We try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on.



    $8.78 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hi guys I've installed Yosemite Zone 10.10.1 on my PC who has the following specs: CPU: FX-8850 GPU: R7 260X MOBO: 990FXAUD3 REV 4.0

      I installed yosemite zone 10.10.1 without any problem and successfully installed the ethernet drivers with the PKG i found in the downloads section of hackintosh zone, I wanted to update to 10.10.5 to install the R7 260X drivers which i can download from the site but now when i enter my bootflags: npci=0x2000 and PCIRootUID=1 and I choose my ssd from chameleon bootloader it boots up and I can see it starts to load stuff when i put -v  but then the screen goes black and the system just reboots. Pls tell me how to fix thanks in advance.
    • Hi DAFFY,   Yes. High Sierra is actually installed on a Z270-F from Asus ROG. Everything's good with it.
    • Dear Community,   First of all I would like to apologise for my horrible English knowledge.   Well, I have one main problem with my hackintosh.   The first and most annoying problem is gIOScreenLockState 3. I've just tried some kexts but still this problem. Now, if I start without -v I just get black screen.   Thanks for reading,   TheXeno      
    • Can anyone specify the best or minimum NVidia GPU for Yosemite OS? Can someone list it? including the best GPU that can be supported with the nvidia web drivers. Does GT730 is supported? I only have DDR3 slot for my motherboard.
    • Thank you for your immediate response :)
  • Download Statistics

    • Files
      852
    • Comments
      2,146
    • Reviews
      2,603

×