Help with yosemite AMD - OS X Yosemite 10.10 - Hackintosh Zone
Jump to content

Question

Hey Hackintoshers,

So I've got yosemite installed on my pc with the following specs:

Mobo: AsRock FM2A78 Pro3+
CPU/GPU: AMD A10 7850k with intergrated R7 graphics
RAM: 2x4GB GEIL EVO Veloce
PSU: Corsair VS450
SSD: Kingston SSD now 300V 120GB
I've bought a separate Graphics Card now too: MSI Geforce GT730 2GB DDR3

So it is installed and it works okay i've got the LAN and sound working, but the animations are laggy as hell.

can anybody fix this?

 

 

Edited by Rflexx

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hackintosh Zone Donations

    Hackintosh Zone is a free website with most useful Hackintosh Resources, We try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on.



    $8.78 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hi guys I've installed Yosemite Zone 10.10.1 on my PC who has the following specs: CPU: FX-8850 GPU: R7 260X MOBO: 990FXAUD3 REV 4.0

      I installed yosemite zone 10.10.1 without any problem and successfully installed the ethernet drivers with the PKG i found in the downloads section of hackintosh zone, I wanted to update to 10.10.5 to install the R7 260X drivers which i can download from the site but now when i enter my bootflags: npci=0x2000 and PCIRootUID=1 and I choose my ssd from chameleon bootloader it boots up and I can see it starts to load stuff when i put -v  but then the screen goes black and the system just reboots. Pls tell me how to fix thanks in advance.
    • Hi DAFFY,   Yes. High Sierra is actually installed on a Z270-F from Asus ROG. Everything's good with it.
    • Dear Community,   First of all I would like to apologise for my horrible English knowledge.   Well, I have one main problem with my hackintosh.   The first and most annoying problem is gIOScreenLockState 3. I've just tried some kexts but still this problem. Now, if I start without -v I just get black screen.   Thanks for reading,   TheXeno      
    • Can anyone specify the best or minimum NVidia GPU for Yosemite OS? Can someone list it? including the best GPU that can be supported with the nvidia web drivers. Does GT730 is supported? I only have DDR3 slot for my motherboard.
    • Thank you for your immediate response :)
  • Download Statistics

    • Files
      852
    • Comments
      2,146
    • Reviews
      2,603

×