Help with iCloud, iMessage, FaceTime - OS X Mavericks 10.9 - Hackintosh Zone
Jump to content
  • 0
aaaaustin122

Help with iCloud, iMessage, FaceTime

Question

Hello. I have successfully installed Niresh's Distro of Mac OS X Mavericks on my AMD system (specs to be told at end). After working hard and wasting many hours I could have been doing something else, I was able to boot without -x (safe boot). But now I have a Boot0 Error. But thats none of my concern as I can boot off the install flash drive just fine. I have a more important problem now. iCloud. I've tried all the methods I've read online and none of them seem to work. However, iTunes and the App Store signed in without a problem and is working like a real Mac would. I tired the Ethernet to "en0", adding "FileNVRAM.dylib" to modules folder. Nothing seems to work. Since I'm sure I'm not the only one with this problem, I was hoping to get some expert or someone who just happens to know a way that works. Thanks for the help in advance.   My PC as follows: Processor: AMD FX 8350   Motherboard: GIGABYTE 990-FXA-UD3   RAM: 8GB (2x4GB) Kingston Blue Hyper X @ 1600MhZ   Storage: 1TB HDD (no Mac OS X here, just Windows 10) 750GB HDD (Mac OS X drive)   Graphics Card: MSI R9 280X (worked out of the box, no kexts needed. Only GraphicsEnabler=No boot flag) Included are some random screenshots.

iCloud.jpg

iMessage.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hackintosh Zone Donations

    Hackintosh Zone is a free website with most useful Hackintosh Resources, We try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on.



    $8.78 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hi guys I've installed Yosemite Zone 10.10.1 on my PC who has the following specs: CPU: FX-8850 GPU: R7 260X MOBO: 990FXAUD3 REV 4.0

      I installed yosemite zone 10.10.1 without any problem and successfully installed the ethernet drivers with the PKG i found in the downloads section of hackintosh zone, I wanted to update to 10.10.5 to install the R7 260X drivers which i can download from the site but now when i enter my bootflags: npci=0x2000 and PCIRootUID=1 and I choose my ssd from chameleon bootloader it boots up and I can see it starts to load stuff when i put -v  but then the screen goes black and the system just reboots. Pls tell me how to fix thanks in advance.
    • Hi DAFFY,   Yes. High Sierra is actually installed on a Z270-F from Asus ROG. Everything's good with it.
    • Dear Community,   First of all I would like to apologise for my horrible English knowledge.   Well, I have one main problem with my hackintosh.   The first and most annoying problem is gIOScreenLockState 3. I've just tried some kexts but still this problem. Now, if I start without -v I just get black screen.   Thanks for reading,   TheXeno      
    • Can anyone specify the best or minimum NVidia GPU for Yosemite OS? Can someone list it? including the best GPU that can be supported with the nvidia web drivers. Does GT730 is supported? I only have DDR3 slot for my motherboard.
    • Thank you for your immediate response :)
  • Download Statistics

    • Files
      852
    • Comments
      2,146
    • Reviews
      2,603

×