Trying to install Yosemite Zone, short white screen flash on install - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone
Jump to content
Sign in to follow this  
chaoticoz

Trying to install Yosemite Zone, short white screen flash on install

Recommended Posts

Hello, this is my first time trying to install osx on my computer.

So i downloaded Yosemite Zone and put it on my usb drive using Transmac.

When i try to boot it, after a few seconds a white screen with somehting red in the middle flashes for a few milliseconds and then the computer reboots.

I tried some flags that  i found, but i  think most of them were for haswell CPU's, where i have a Sandy Bridge cpu.

 

My components:

 

CPU: i5-2500k

Graphics: GTX 760

8G Ram

 

I cannot identify my motherboard, this is a pre-build computer acer predator g3610, all i could find about the motherboard was this: Intel® BD82 H67 PCH

 

I really hope anyone of you can help me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Donation Goals

    Hackintosh Zone Donations

    Hackintosh Zone is a free website with most useful Hackintosh Resources, We try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on.



    $8.78 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hi guys I've installed Yosemite Zone 10.10.1 on my PC who has the following specs: CPU: FX-8850 GPU: R7 260X MOBO: 990FXAUD3 REV 4.0

      I installed yosemite zone 10.10.1 without any problem and successfully installed the ethernet drivers with the PKG i found in the downloads section of hackintosh zone, I wanted to update to 10.10.5 to install the R7 260X drivers which i can download from the site but now when i enter my bootflags: npci=0x2000 and PCIRootUID=1 and I choose my ssd from chameleon bootloader it boots up and I can see it starts to load stuff when i put -v  but then the screen goes black and the system just reboots. Pls tell me how to fix thanks in advance.
    • Hi DAFFY,   Yes. High Sierra is actually installed on a Z270-F from Asus ROG. Everything's good with it.
    • Dear Community,   First of all I would like to apologise for my horrible English knowledge.   Well, I have one main problem with my hackintosh.   The first and most annoying problem is gIOScreenLockState 3. I've just tried some kexts but still this problem. Now, if I start without -v I just get black screen.   Thanks for reading,   TheXeno      
    • Can anyone specify the best or minimum NVidia GPU for Yosemite OS? Can someone list it? including the best GPU that can be supported with the nvidia web drivers. Does GT730 is supported? I only have DDR3 slot for my motherboard.
    • Thank you for your immediate response :)
  • Download Statistics

    • Files
      852
    • Comments
      2,146
    • Reviews
      2,603

×