GTX 750 ti Graphics Issue - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone
Jump to content

Recommended Posts

Recently I have installed Mac OS X Yosemite 10.10.1 (Niresh's Version) and everything is working great....Until I have noticed that my mouse movements were glitchy, web browsers were malfunctioning. I have also realized that Yosemite does not recognize my graphics card. I have installed the latest NVIDIA web and CUDA drivers, but none of them work. I have even tried the boot flag nvda_drv=1 same thing. Is there any fix to what seems to be my nightmare? Do I just have to buy a new graphics card? Here are by PC specs

CPU: AMD Athlon x4 860k

Motherboard: ASUS A88XM-A

RAM: 8GB Crucial Ballistix Sport

GPU: EVGA GTX 750 ti

Thanks for your help!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi I've same system that you have..

but my keyboard not working on clover bootloader, can you send me the link what step you following.?

Thanks mate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hackintosh Zone Donations

    Hackintosh Zone is a free website with most useful Hackintosh Resources, We try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on.



    $0.00 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,143
    • Reviews
      2,591

    Latest File
    By Niresh

    2,135    0

×