Jump to content
mbauer65

Multibeast Issues

Recommended Posts

Hello. I recently installed Niresh Yosemite on my computer (it was a seperate HDD, i'm writing this from my main Win8 one). It works fine on the OS side of things, every app opens and functions correctly (aside from no web access), but there's one problem... I put Multibeast on a USB Flash Drive to install all of the kext files, but the USB isn't showing up on the desktop or in devices. And when I try to mount it it says "The disk 'Kingston DataTraveler 2.0 Media' could not be mounted". I really need this to work, as I installed Yosemite for Audio drivers. 
Here is some important info that may help: 
I formatted the USB from NTFS to FAT32 as I thought it might have been formatted wrong (that is not the case) 
My Specs: 
Dell Inspiron 15 3521 
500GB SATA Hard drive 
Intel Pentium N Processor 
Intel HD Graphics 4000 
Realtek HD Audio

^41273FEAC1AF22F5CF9ABA93C894453C8BACEB257170952B56^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,633
    • Total Posts
      29,708
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...