Jump to content
Slowrogue

Yosemite 10.10 Graphics and Bootup Help

Recommended Posts

So I recently just installed Yosemite 10.10 from Niresh . :) 99% of everything is working aside from some little issues I'm having.

 

Issue 1 : I can manage to go on YouTube and watch a video on 360p , but whenever I switch it to 720p , I can hear the Audio but the video goes to a black screen. (I have installed Adobe Flash Player as well)

 

Issue 2 : I have two hard drives, one with Yosemite, and one with Windows 8.1 . I managed to get the drive with Yosemite to boot up first which is fine, but I'm still at the Chameleon ( I think thats what the menu is called) and still have to boot up with "npci=0x2000" , is this the only way for me to boot up or can I fix this ?

 

Thanks :0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Turn Off ADBlock Extension If you have.
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,654
    • Total Posts
      29,755
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...