Ethernet - OS X Yosemite 10.10 - Hackintosh Zone
Jump to content
  • 0
dsalsa

Ethernet

Question

I need some assistant here please. I’ve just installed Yosemite on my PC, everything seems to be working fine except my network. Now in my network my Ethernet Adaptor (en) is green connected and active. It has the right IP Address, Subnet Mask and Router which it set up automatically. So it seems to have connected to my router no problem but it doesn’t seem to go passed that. Under Network Diagnostics i’ve got green Ethernet and green Network Settings but my ISP, Internet and Server are red in other words failed. Any one that could tell me how to fix this issue I would appreciate it.

 

 

- CPU  AMD Athlon II X2 240 2.8GHz AM3 Processor

- Graphic Card  nVidia GeForce 9500 GT 1024 MB

- MotherBoard  MSI K9N6PGM2-V2 mATX Motherboard

  Realtek PCIe FE Family Controller

 

 

I realize to help me out you need the most important thing my network card. Can someone please tell me how I can find out what network card I have in either Maverics or Yosemite which is probably the same for both.

 

Thank you.

 

 

Update:  Even though my Ethernet Adaptor (en) is green connected and active, having the right IP Address, Subnet Mask and Router which it set up automatically it is not connected to the router.  I tried connecting to the router by entering the router IP it doesn't connect. So I don't know how it's getting the IP Address, Subnet Mask and Router when it's not even connecting to my router and I don't know why it shows green and says it's connected.

 

I disconected my cable to the router, guess what it says disconnected, so I guess it is connected to the router after all, which explains how it got the IP Address, Subnet Mask and Router. But here is the thing, if it is connected to the router why when I type in the router IP address in the browser it won't connect to the router. I should connect to the router and allow me to log in to it.

 

 

 

I'm still waiting for that reply so that I can start using Yosemite.

 

I tried "All in one network" no change

 

 

I guess no one knows how to resole this issue, what a shame so much for Yosemite

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hackintosh Zone Donations

    Hackintosh Zone is a free website with most useful Hackintosh Resources, We try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on.



    $8.78 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • It's basically a problem with your graphics card, so try doing this.   In the boot options go to graphics injector and make a tick on intel graphics injector.   Also make sure you go to your bios and disable your discrete graphics Card.   After doing these to things, it solved the issue for me!! Hope it helps!
    • I installed Yosemite with the use of iGPU but when I installed the eGPU as mentioned on the title the loading screen stuck on caution. I also tried the bootflags such us  nv_disable=1 and nvda_drv=1 also I tried GraphicsEnabler=Yes/No but still no luck. What might be the possible problem? Image link
    • Information BrandHP Model450 G1 (F6B14PA) Dimensions(WxHxD)375 x 256 x 22.0  mm Weight2.4 Kg ColorsSilver Operating SystemWindows 8 Professional Operating System Type64-bit Display Details Display Size15.6 Inches (39.62 cm) Display Resolution1366 x 768 Pixels Display TypeTFT Display FeaturesTFT Colour Display Display Touchscreen  No Performance ProcessorIntel Core i5-4200M (4th Gen) Clock-speed2.5 Ghz ChipsetIntel HM87 Express Graphic ProcessorAMD Radeon HD 8750M Graphics Memory2 GB Memory Capacity4 GB RAM typeDDR3 RAM speed1600 Mhz Memory Slots2 DIMM Expandable Memory16 GB Memory Layout1 x 4 Gigabyte Storage HDD Capacity750 GB HDD Speed(RPM)5400 RPM HDD typeSATA Battery Battery Cell6 Cell Battery typeLi-Ion Power Supply90 W AC Adapter W Battery Life8.5 Hrs Networking Wireless LAN802.11 b/g/n Bluetooth Bluetooth Version4.0 Ports USB 3.0 slots2 USB 2.0 slots2 SD Card Reader Headphone Jack Microphone Jack VGA Port Multimedia Web-cam Video Recording720p HD Secondary cam(Rear-facing)  No Audio SolutionHD Audio Solution SpeakersStereo Speakers Sound TechnologiesDTS Sound+ In-built Microphone Microphone TypeDigital Microphone Peripherals Optical DriveDVD+/-RW SuperMulti DL Drive TypeDVD Writer Pointing DeviceTouchpad with Multi-touch Gesture Support KeyboardFull-sized, spill-resistant keyboard with numeric keypad  
    • Does anyone have some advice on this issue? I'm stuck in the same spot and searching the forums for answers. thanks
  • Download Statistics

    • Files
      852
    • Comments
      2,146
    • Reviews
      2,604

×