Jump to content
muskogeee

Mavericks VMware AMD FX Mouse Problems

Recommended Posts

Hello,

I've been trying to set up a VM running Mavericks on two different PCs with AMD FX CPUs, FX-4170, and FX-8350.

 

I'm using VMware workstation 11

 

The procedure I follow creating the virtual machine is:

Set install disk to Mavericks ISO
Microsoft Windows - Windows 7 x64 as Guest Operating System (per many online tutorials)

Firmware Type BIOS

1 processor 2 cores

2048 RAM

NAT for Network

LSI Logis SAS for I/O controller

SATA disk type

I run the boot flags "amdfx -v"

 

Everything boots ok, I install the OS and the mouse works fine.  Once the OS is installed and Niresh runs all of its post install things I can use the mouse and navigate perfectly fine.

The problem comes when I restart or power off and power on the VM.  Once I get back into the operating system the mouse is way off.  If I have the cursor towards the left of the screen then the actual place it clicks is far to the left of the cursor.  If I have it towards the right of the screen then the spot it clicks is far off to the right.  This is the same for all 4 directions.  This makes it almost impossible to navigate.

I have tried changing the "Optimize mouse for games" setting to all 3 options to no avail.

I just don't understand why it works perfectly well until I reboot.

Does anyone have any insight?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...