Jump to content
Sign in to follow this  
MasterofPuppets

Some problems with OS X

Recommended Posts

So after many hours of trying various combinations, I managed to install OS X 10.10.1 using the Yosemite Zone distro. 

I have Windows 7 on one SSD and OS X on another HDD.

Almost everything works, I just had to tweak the Audio a bit though VoodoHDA in System Preferences and had to change the org.chameleon.Boot.plist to include the "msibase=0x90" boot argument under Kernel Flags.

 

It mainly works, but there are still some problems that I can't figure out how to fix. 

 

1. Some programs will crash. If I open DVD Player, I get a "{Name of App}" quit unexpectedly." message. Not all programs do this. I tried Chrome and it works fine. I tried both Bit torrent and uTorrent and the installer opens and installs the program, but once I try to open it, I get the same message. Steam, Office 2011, and Adobe Flash do the same thing.

 

Apps from the Appstore work fine though...

 

2. I can't access my iCloud account, nor Messages.

Messages tells me that an error occurred during activation, although once it actually signed in.

iCloud under System Preferences tells me I can't sign in because there was a problem verifying the identity of my "Mac".

However, the App store works fine.

 

3. One of, my keyboards doesn't work well. I have two keyboards. One is a GSkiller Sharkoon, I'm not sure what model. Whenever I press a letter, I get a completely different one. If I press "A", OS X thinks that it is an "H". I have an old Apple Keyboard that does work fine however. This is a really annoying problem because I prefer using my GSkiller kb because it's for gaming on Windows. I tried using the Keyboard Setup Assistant, and it can't recognize my kb.

 

4. When I put the computer to sleep and wake it up, neither keyboard nor mouse works. The screen comes up, but I can't type or move the mouse cursor. I even tried replugging them and that doesn't work. 

 

I'm using the Chameleon Boot loader v 5.0.132 Enoch r2700 according to Chameleon Wizard.

 

Any help would  be appreciated. Thanks.

 

AMD FX 8350

Gigabyte GA-990FXA-UD3 Rev. 4 F3 BIOS/UEFI

EVGA GeForce GTX 660 3GB

1x SSD 120GB w/ Windows 7 1x HDD 160GB w/ OS X 1x HDD 2TB storage

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...