audio in VLC and iTunes choppy - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone
Jump to content
potwizard

audio in VLC and iTunes choppy

Recommended Posts

for some reason, Audio playback in both vlc and itunes is unlistenably choppy. Everything else works great in Yosemite, i dont have the same problem when viewing things online such as youtube or other sites. I have also noticed when my processor is working it playback in itunes and vlc works perfectly. Has anyone else had this problem, and if so, how did you fix it? I really love this operating system and would like to contiune to use it. I did update the kernel and the kexts to 10.10.3 and i still have that problem, but the same flawless playback occurs when my processor is working hard doing thing such as converting videos. Any help would be great :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hackintosh Zone Donations

    Hackintosh Zone is a free website with most useful Hackintosh Resources, We try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on.



    $8.78 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hi guys I've installed Yosemite Zone 10.10.1 on my PC who has the following specs: CPU: FX-8850 GPU: R7 260X MOBO: 990FXAUD3 REV 4.0

      I installed yosemite zone 10.10.1 without any problem and successfully installed the ethernet drivers with the PKG i found in the downloads section of hackintosh zone, I wanted to update to 10.10.5 to install the R7 260X drivers which i can download from the site but now when i enter my bootflags: npci=0x2000 and PCIRootUID=1 and I choose my ssd from chameleon bootloader it boots up and I can see it starts to load stuff when i put -v  but then the screen goes black and the system just reboots. Pls tell me how to fix thanks in advance.
    • Hi DAFFY,   Yes. High Sierra is actually installed on a Z270-F from Asus ROG. Everything's good with it.
    • Dear Community,   First of all I would like to apologise for my horrible English knowledge.   Well, I have one main problem with my hackintosh.   The first and most annoying problem is gIOScreenLockState 3. I've just tried some kexts but still this problem. Now, if I start without -v I just get black screen.   Thanks for reading,   TheXeno      
    • Can anyone specify the best or minimum NVidia GPU for Yosemite OS? Can someone list it? including the best GPU that can be supported with the nvidia web drivers. Does GT730 is supported? I only have DDR3 slot for my motherboard.
    • Thank you for your immediate response :)
  • Download Statistics

    • Files
      852
    • Comments
      2,146
    • Reviews
      2,603

×