Disable ADBlock Extension If you have.
Wifi Adapter not recognized (Netgear N150 WNA 1100) - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
jdgreat4

Wifi Adapter not recognized (Netgear N150 WNA 1100)

Recommended Posts

Hi guys,

These are my specs:

Processor: Intel core i5 4690k @3.5 Ghz

Graphics card: Asus Strix GTX 970

Motherboard chipset: Intel Z97 Express Chipset

 

I have installed OSX Yosemite 10.10.1 using Niresh's method. The OS itself is smooth (except the login screen which seems to have a lot of pixels as the background). The problem is I don't think it recognizes my netgear N150 WNA 1100 wireless adapter and hence I'm forced to connect to the net for now through ethernet. If I double click the wireless network utility, it does not even open. Can anyone help me on fixing this problem?

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $18.27 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,574
    • Total Posts
      29,444
  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $18.27 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×