Jump to content
Sign in to follow this  
kaplishkap011

os x 10.8.2 artifacts

Recommended Posts

Hi i have  artifacts on my hackintosh and i don't know how to get rid of them. Like for an example on sari there will be words that is gone  and not in line some times the words will be everywhere and i cant use Google chrome because there will be graphics lines all over in chrome not the toolbar but only the pages it so weird and some times the icons on the bar on desktop will be gone and i have to move my mouse over them to make them show up i don't know how to fix this i don't know if it my graphics card or what.

 

 

 

I have a amd Athlon 64 x2 5000+ dual core

4gb ram ddr2

amd radeon hd 6450

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Install Latest FakeSMC If Error Exist Then Reply

Share this post


Link to post
Share on other sites

I will try that

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nope it did not work i installed fakesmc.pkg from os x86 it did not get rid of artifacts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hardware Information CPU Intel Core i7 6800K @ 3.40GHz Broadwell-E/EP 14nm Technology RAM 32.0GB G.Skill Trident Z @ 1599MHz (15-15-15-35) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. X99-Ultra Gaming-CF (SOCKET 0) Graphics 2047MB NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB (MSI)
      I have tried High Sierra and Sierra with no good luck. I had it installed once before but the issue was I couldn't boot into it, of course, lol.   Now I can't seem to get the installer to boot, but can get to the bootloader to enter flags. I've tried npci=0x2000  nv_disable=1 -v -f -x which ends up just crashing the thing and it says it's exiting.    I'm really trying to get this to work, I'm sick of Windows always having updates and dumb issues. My timezone won't even work right lol What?    Please let me know what other info you need so I can get this loaded!   PS: Tonymac banned me for discussing "illegal distributions" or using one or some crap like that... was a member for like 5 years. Really crappy of them. Not sure what they're even talking about. No warnings or anything. I think because I mentioned another site they got pissed lol    
    • I now see that my wifi adapter doesn't work as it's Intel.  I purchased USB-AC53 Nano which works, but handoff, even with functioning Bluetooth and wifi doesn't work.  Suggestions?  
    • @Niresh is there any work around for graphics for the gt1030 on dell optiplex 760?
    • @Niresh - my apologies for the delay.  I didn't see this until now.  I've made quite a bit of headway and am up and running except for my wifi from what I can tell.  Is this something you can help with?  As to the specs:   https://www.dell.com/support/home/us/en/04/product-support/servicetag/6bx4y52/configuration   Thanks so much!
    • Hello everyone, unfortunately I have the same problem. To start Mojave I have to do it from usb, ... I await information about it. Thank you.
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,613

    Latest File
    By Niresh

    193    2

×