Jump to content
Sign in to follow this  
Paul James Hesse

Do I need a Patched HP kernel for 10.10.3?

Recommended Posts

10.10.1 runs near perfectly, tried updating to 10.10.3 (via 10.10.3 Updater and this happened:

 

post-140035-0-51683300-1431829944_thumb.

 

when I "press any button" I had an instant reboot

 

My Laptop specs:

 

HP Pavilion 15-p033ca

4th Gen Intel core i5-4210U processor (1.7 GHz to 2.7GHz)

Intel HD4400 integrated graphics

6GB DDR3L SDRAM

750GB HDD (Partitioned 400GB for Windows 8.1, 350GB Mac OSX, named "Macintosh HD" )

Broadcom BCM43142 (14E4:4365) (Wi-Fi/BT Combo Chip)

Realtek Ethernet

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

how did you installed it?i have been trying alot

 

10.10.1 runs near perfectly, tried updating to 10.10.3 (via 10.10.3 Updater and this happened:

 

attachicon.gif19518_423174157862663_6057778158940051544_n.jpg

 

when I "press any button" I had an instant reboot

 

My Laptop specs:

 

HP Pavilion 15-p033ca

4th Gen Intel core i5-4210U processor (1.7 GHz to 2.7GHz)

Intel HD4400 integrated graphics

6GB DDR3L SDRAM

750GB HDD (Partitioned 400GB for Windows 8.1, 350GB Mac OSX, named "Macintosh HD" )

Broadcom BCM43142 (14E4:4365) (Wi-Fi/BT Combo Chip)

Realtek Ethernet

how did you installed it? i have been trying a lot

Share this post


Link to post
Share on other sites

how did you installed it?i have been trying alot

 

10.10.1 runs near perfectly, tried updating to 10.10.3 (via 10.10.3 Updater and this happened:

 

attachicon.gif19518_423174157862663_6057778158940051544_n.jpg

 

when I "press any button" I had an instant reboot

 

My Laptop specs:

 

HP Pavilion 15-p033ca

4th Gen Intel core i5-4210U processor (1.7 GHz to 2.7GHz)

Intel HD4400 integrated graphics

6GB DDR3L SDRAM

750GB HDD (Partitioned 400GB for Windows 8.1, 350GB Mac OSX, named "Macintosh HD" )

Broadcom BCM43142 (14E4:4365) (Wi-Fi/BT Combo Chip)

Realtek Ethernet

how did you installed it? i have been trying a lot

Share this post


Link to post
Share on other sites

how did you installed it?i have been trying alot

 

10.10.1 runs near perfectly, tried updating to 10.10.3 (via 10.10.3 Updater and this happened:

 

attachicon.gif19518_423174157862663_6057778158940051544_n.jpg

 

when I "press any button" I had an instant reboot

 

My Laptop specs:

 

HP Pavilion 15-p033ca

4th Gen Intel core i5-4210U processor (1.7 GHz to 2.7GHz)

Intel HD4400 integrated graphics

6GB DDR3L SDRAM

750GB HDD (Partitioned 400GB for Windows 8.1, 350GB Mac OSX, named "Macintosh HD" )

Broadcom BCM43142 (14E4:4365) (Wi-Fi/BT Combo Chip)

Realtek Ethernet

how did you installed it? i have been trying a lot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...