Jump to content
Magic94

AMD Boot flag not recognized

Recommended Posts

Hi,

 

i've tried the the niresh (ISO / DVD) in my Asus Laptop (Intel Core 2 Duo, nvidia gtx240m) and it worked fine with a few boot flags. If I boot with "-v" it starts completely verbose.

 

Now, i want to install it on my desktop Computer:

AMD FX8150

MSI dontknow with 970fx Chipset

16GB DDR3 Kingston RAM

nvidia GeForce GTX670

 

this Hardware works fine with Mac OSX 10.9. if I use the boot flag npci=0x3000.

 

My problem now:

If i try the boot flag 

"boot: -v" it crashes - what is clear because its the wrong kernel, but it starts verbose!

 

Now I try:

"boot: /amdfx -v" it starts, but not verbose. And while I stare at the Apple Loading Screen the DVD is working 5 Minutes and stops. The System stuck at some point but it doesn't shows me where.

I try:

"boot: /amdfx -v npci=0x3000" - Same thing. It stucks

 

It seems like he does not recognize any flag after the "/amdfx".

If I turn everything like

"boot: -v npci=0x3000 /amdfx" It does not find the kernel. 


What am I doing wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I use /amd -v npci=0x3000 on my FX 8350. I hope it helps to solve your problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...