Bios not recognizing SSD hard drive - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone
Jump to content
creative36

Bios not recognizing SSD hard drive

Recommended Posts

Here is the components I used-

Gigabyte GA-Z97M-D3H mATX
Core i7-4790K
Crucial Ballistix Tactical (32GB)
Samsung 850 EVO 120GB
Corsair CS 550 Watt
Fractal Design Core 1000

No Graphics card. DVI to monitor.

OSX Yosemite. 

 

When I a boot from a thumb drive the installation does not see my SSD I installed. I checked the Gigobyte Bios and it only sees the Thumb drive. I am a stuck and not sure what to check. I double checked the cables and everything appears connected correctly. I could photo the connections if that would help.

Any suggestions?

 

​This is my first Hackintosh build. It will be a render server. One of five is my plan.

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hackintosh Zone Donations

    Hackintosh Zone is a free website with most useful Hackintosh Resources, We try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on.



    $0.00 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,143
    • Reviews
      2,591

    Latest File
    By Niresh

    2,135    0

×