Jump to content
sayansaha2

OS X Yosemite Gets Stuck On Boot

Recommended Posts

I have a MSi A6200 laptop and I tried to install OS X Yosemite. The laptop reached the installer perfectly and installed smoothly! I have used many boot flags but none of them have seemed to work! When I am booting into the system, I use -v and it showed that GFX0: Family Specific Matching Fails. I don't understand where I went wrong. Thank you!

- CPU (Intel Core i5-430m 2.26 GHZ)

- Graphic Card by exact name: (Intel GMA HD Graphics )
- MotherBoard Chipset: (Intel HM55)
- Wlan: (Atheros AR9285)
- Ethernet:  I don't know
- "Sound" Card: I don't know
 

post-211816-0-18716000-1430690646_thumb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure you have correct bios settings also try this flag "-f" if not work try "-f -v"

  • If HPET is available change it to ON & set HPET Mode as 64 Bit
  • Set SATA as AHCI
  • Enable ‘Executive Disable Bit’ (also known as XD Technology) (Disabling this may cause Hackintosh to Reboot Instantly)
  • Enable ‘Virtualization Technology’ (also known as VT Technology)
  • USB Legacy to ON (If you experience some usb related issues in verbose mode try switching to OFF)
  • If UEFI available turn it off & Enable legacy Boot
  • Save BIOS settings and restart

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...