Jump to content
danielcachucho97

OSX Yosemite stuck on grey screen after install

Recommended Posts

Hello everyone, yesterday I installed a fresh installation of OS X Yosemite.

 

I have:

 

Asus Maximus Ranger Z97 motherboard
Intel i7 4790K
Corsair Vengeance Pro 2x8GB
Gigabyte Windforce R9 280 3GDDR5 Graphics card
OCZ 120GB SSD
And 3 HDDs different sizes

 

It seems to be freezing on a grey screen.

 

I've used all of the following:

-x

/haswell

npci=0x2000

-v

-s (single user mode)

 

and it just seems like it is not working.

 

Can someone please help me ASAP...

 

Thanks alot

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $13.17 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • HI i have this card ATI Radeon HD 5770 Series and I have it working, but I got a problem with vram only have 7 mb I need help to solve this because i have problems with some glitches in the display. I haver clover . PD: My graphics card have 2gb      
    • Hi, I am trying to make bootable USB for Hackintosh , I tried TRANSMAC and Win32disk image from my Windows 10 PC, soon after completion USB not accessible. Please advise.   Thank you,  
    • That's happen every time that i am trying to install a hackintosh on my pc i can't find a solution. I tried a lot of different flags.  Pc specs:  GeForceGTX760 4GB Intel i7-4820K MSI Global X79A-GD65 (8D)   There is a video: https://streamable.com/us6nf  
    • nobody can help me
    • I have a GA-H81M-S mobo with G3240 Pentium (R) processor. I am not using the IGP but an Nvidia GT-710 1GB DDR3 dedicated Graphics card. I followed posts in other forums and managed to install once. After upgrade and reboot, I messed with clover configurator and now I can't get to the install screen. I get stuck on VoodooPS2Mouse: Version starting on OS X Darwin 16.4. If this forum is still alive, please help
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,619

    Latest File
    By Niresh

    230    2

×