Jump to content
ivanjinu

Lost at post-installation, no hdd boot, usb ok

Recommended Posts

Hi!

 

I succesfully installed Yosemite 10.10.1 using niresh distro. When usb booting everything works well, except Audio. Niresh post-installation of bootloader didn't worked, so I tried Clover and Chameleon without success.

 

Now my problem is that I'm not sure what to do now. After installing "system Info" I have some info:

 

AppleIntelPIIXATA.kext;2.5.1;NM10/ICH7 Family SATA Controller [iDE mode];0101
IOSCSIBlockCommandsDevice.kext;3.7.0;NM10/ICH7 Family USB2 EHCI Controller;0c03
IOUSBMassStorageClass.kext;3.7.0;NM10/ICH7 Family USB2 EHCI Controller;0c03
AppleUSBComposite.kext;705.4.9;NM10/ICH7 Family USB2 EHCI Controller;0c03
AppleUSBHub.kext;705.4.1;NM10/ICH7 Family USB2 EHCI Controller;0c03
AppleUSBEHCI.kext;705.4.14;NM10/ICH7 Family USB2 EHCI Controller;0c03
AppleUSBHub.kext;705.4.1;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #4;0c03
AppleUSBUHCI.kext;656.4.1;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #4;0c03
AppleUSBHub.kext;705.4.1;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #3;0c03
AppleUSBUHCI.kext;656.4.1;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #3;0c03
AppleUSBHub.kext;705.4.1;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #2;0c03
AppleUSBUHCI.kext;656.4.1;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #2;0c03
IOUSBHIDDriver.kext;705.4.0;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #1;0c03
AppleUSBComposite.kext;705.4.9;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #1;0c03
AppleUSBHub.kext;705.4.1;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #1;0c03
AppleUSBUHCI.kext;656.4.1;NM10/ICH7 Family USB UHCI Controller #1;0c03
AttansicL1eEthernet.kext;1.0.1b0;AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet;0200
VoodooHDA.kext;2.8.6;NM10/ICH7 Family High Definition Audio Controller;0403
VoodooHDA.kext;2.8.6;GF108 High Definition Audio Controller;0403
GeForce.kext;10.0.0;GF108 [GeForce GT 430];0300
AppleHWSensor.kext;1.9.5d0;GF108 [GeForce GT 430];0300
AppleMCCSControl.kext;1.2.10;GF108 [GeForce GT 430];0300
NVDAResman.kext;10.0.0;GF108 [GeForce GT 430];0300

 

My system specs are:

 

Asus p5qpl-am

Nvidia Geforce 430

Intel Core 2 Quad Q6600

4GB RAM

 

I'm confused about dsdt, smbios, kexts.... don't know what to do. There is so much information on the forums, but for experienced users that I'm confused.

 

Is there a way to copy usb boot to hdd???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...