Jump to content
_BEACH__

10.10 9800GT Kernel Panic after install

Recommended Posts

So im currently just running this GPU until I get my upgrade.

 

But while im using it I hope to be able to get 10.10 working, i've gotten through the install, first boot, and even played with the graphics settings a little but im having trouble now getting it to boot.

 

Heres my hardware:

 

AMD FX-8320

Gigabyte 970A-D3

NVidia 9800GT 1GB

and I think thats all ya need (running dual monitors 1680x1050)

 

What i've done:

 

Installed with the flags /amd64 nv_disable=1 npci=0x3000

Installed to my SSD

booted in with -v -x npci=0x3000 nv_disable=1

installed nvidia web drivers from their site (this fixed nothing)

booted into single user mode to try and get the GPU working fully

ran "grafix backup all"

 

and now I cant boot at all.

 

Any help would be appreciated,

 

Also heres a video of what is happening so that you can look: http://youtu.be/cw0ntlWjsro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: tried PCIRootUID=1 and also 0, all the combinations with NPCI=0x3000 and NPCI=0x2000. No success.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i get the same error my friend on my netbook = d260 gma 3150 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $13.17 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×