Disable ADBlock Extension If you have.
Issues after doing combo update to 10.10.3 - OS X Yosemite 10.10 - Hackintosh Zone Jump to content
olwjoseywales

Issues after doing combo update to 10.10.3

Recommended Posts

Hey folks,

I'm having some issues with a Yosemite installation that I've been beating my head against the wall for a few days now, and it's completely stuck.

After I did the combo update to 10.10.3, whenever I put in the following boot flags: -v -f GraphicsEnabler=No PCIRootUID=1 (or 0) npci=0x3000 cpus=1

it automatically reboots. It does this no matter what combination I put the boot flags in. I've also tried nv_disable=1 and 0 and those do not work either. I'm really getting frustrated with this and am about to do a rollback install to 10.10.10

 

 

Specs:

 

AMD 8350

NVIDIA GTX 760 4GB (HDMI)

12 GB Ram

ASUS 990FX R2.0 (No Integrated Graphics)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.66 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,584
    • Total Posts
      29,544
  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.66 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×