Disable ADBlock Extension If you have.
Can't go through setup process in OS X 10.10 - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Jump to content
BayMosquito

Can't go through setup process in OS X 10.10

Recommended Posts

Processor: AMD A8-7600 Radeon R7

Graphics: AMD Radeon R7 Graphics

Motherboard: Hewlett-Packard 2B17

 

I am having issues setting up OS X 10.10 Yosemite in VirtualBox. When I enter in "/amd" into the command prompt that shows up, it goes through the initial loading process and takes me to a username and password screen right after. I have used this YouTube link for help: https://www.youtube.com/watch?v=CrpOjgBFMF0&feature=youtu.be

 

Let me know what I should do. 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $18.27 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,573
    • Total Posts
      29,442
  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $18.27 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×