Mavericks installed but system always reboots during first boot (AMD ) - Hackintosh Mavericks - Hackintosh Zone Mavericks installed but system always reboots during first boot (AMD ) Jump to content
gentie

Mavericks installed but system always reboots during first boot (AMD )

Recommended Posts

After days of trying I finally installed Mavericks on a seperate HDD but after installation it asked to reboot which I did. Then boot screen appeared and I used GraphicsEnabler=No -x bootflag to boot for the first time but it always just restarts. Have not managed to proceed further.

 

My specs (nothing overclocked):

cpu : AMD FX 8150

gpu: Radeon HD 7850

mother board: Asus M5A99X EVO

16 GB RAM

Mac Distro: Niresh

 

Also on the boot screen If I dont use any boot flag it freezes with "Memory Allocation Error" on top left corner.

 

This is my first time installing a hackintosh and I never used a real mac before.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting July 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $22.30 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,586

    Latest File
    By Niresh

    1052    0

×