Jump to content
tomincognito

AMD Radeon R7 260x QE/CI

Recommended Posts

Trying to sort out the above GPU to no avail...

 

I have read posts that say it is supported in Yosemite, and seen people who have managed to get it working.

 

AMD8000Controller.kext

AMDRadeonX4000.kext
 

The above kexts already include the ID '0x66401002', system info app seems to recognise the "AMD Bonaire XTX" device but how do I get OS X to join everything up and use the kexts? Installing them doesn't do anything, and I've tried to 'inject ATI' with clover but maybe I'm not doing it right. The graphics shows as 7mb, which is clearly no good...

 

I thought I may need a DSDT because RampageDev has got a load of stuff on AMD cards but apparently I can't have a DSDT for my Gigabyte GA-970A-UD3P motherboard so... for my sanity I've decided to seek help.

 

Anyone know why this card refuses to work when the system supposedly supports it?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

same issue with a Gigabyte GA 990fxa-ud3 and sapphire R7 260x 2GB OC...  detected on other OSes as 6658 - Bonaire XTX

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...