Jump to content
felipebhz

[SOLVED] Yosemite App Store Login: STATUS_CODE_ERROR

Recommended Posts

Hi guys,

 

Yosemite is working PRETTY WELL on my PC. I'm using Hackintosh to write this post.

 

Graphics are fine, sound, ethernet, everything. Even my mic is working on Yosemite 10.10.1

 

The only problem I have is when I try to login on App Store, it says: STATUS_CODE_ERROR - As you can see on the print screen shared on the link below.

 

http://cl.ly/image/071W2E1Z1f2i?_ga=1.20414392.1032206338.1426084961

 

I've already checked the ethernet interfaces like I have read on other posts, but this is not the cause.

 

I've been using App Store on Niresh's 10.8.5 and 10.9 without problems, but on 10.10 I'm not so lucky.

 

Thank you all

 

I really need to login on App Store.

 

@FelipeBHZ

 

 

____________________________________________________________

[SOLVED]

 

This login problem was Apple's servers fault. App Store was "unavailable" today. So you can close this topic. :D

 

Thanks

Edited by felipebhz
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...