Jump to content
  • 0
wncd

Graphics Glitch!!!

Question

Hi 

I just install Hackintosh Yosemite 10.10.1 on laptop lenovo g500.

---------------------------------------------------------------------
My specs are
Intel Core i5 3210m (I upgrade from intel core i3)
8 Gb ddr3
Seagate 1TB Hydrib
Intel HD4000m + Amd HD 8570m

HM 76 Chipset (I saw this on CPU-z information)
----------------------------------------------------------------------

I was very happy because everything was ok  (except Atheros Wifi AR9485wb-eg)
and when i move my laptop mouse (not an external usb mouse. I did not try an other usb mouse)
graphics glitch. Then is it makes it every time!

Look the video (mute the sound. I record sound from tv.)
VIDEO


SORRY for my pure English

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $21.95 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,619

    Latest File
    By Niresh

    238    2

×