Jump to content
Sign in to follow this  
raidex

Mavericks on Asus X550LD not boot

Recommended Posts

Hi, i have installed mavericks on this laptop.
I5 cpu, HD4400 with geforce 820m.
I use the xpcm-free -v to start the installation program.
At the moment of the installation i've unchecked Graphicsenabler=yes and audiokextdriver because i've watched that another user have the same model but another variant(with i7 cpu and 8gb of ram) and he hasn't no one problems with this configuration (https://www.hackintoshzone.com/topic/3106-not-able-to-boot-after-installation-asus-x550ld/here the topic)
Then I turn up the pc and with the usb bootable i've the darwin page... if I press to start the os on the MAC HD (The name of the disk where I've installed Mavericks) i've the apple logo with loading that remain for infinite time...
Without the usb the pc remind me at the bios page, and I haven't the option to set up the HD like first boot option.

For the -v mode I've upload a photo.
I tried also with nvda_disable=1 but still remain the apple loading.
Anyone could help me?
Sorry for my bad english

 

2qs2dz8.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...