Disable ADBlock Extension If you have.
Install Properly but cannot boot from hard disk after installing multi beast .Pls.help - OS X Mavericks 10.9 - Hackintosh Zone Jump to content
amanefx

Install Properly but cannot boot from hard disk after installing multi beast .Pls.help

Recommended Posts

Hello

I install OS X in my machine

 

Processor              i5 4440

Motherboard         Asus H-97 pro

500 gb Seagate Hard disk

4 gb Kingston 1600 mhz.ram

Ati radeon Sapphire R7 250 Graphics Card

 

It install properly but after installing Multi Beast it does not boot from Hard disk and following appears on my screen.Pls.help.....

post-176220-0-43995300-1425028412_thumb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $18.27 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,580
    • Total Posts
      29,522
  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $18.27 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×