Problem installing yosemite 10.10.1 on virtualbox - vmware - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone
Jump to content
luckcolors

Problem installing yosemite 10.10.1 on virtualbox - vmware

Recommended Posts

I'm trying to install yosemite on a virtual machine.

I start the installer loading process but it crashes at the logo of the setup or immediately before.

I tried following th niresh guide but it returns the same problem.

I am also not using any boot flags.

So i don't know what i am doing wrong.

Here there are the virtualbox logs:

https://www.dropbox.com/s/g82pax21v7xjn5d/Logs.7z?dl=0

 

Here my pc specs:

CPU: AMD 4100 FX Quad core

GPU: NVIDIA GT 610 2 gb ram

RAM: 4 gb

Motherboard: Asrock 970 extreme 4

 

Vm conf.

CPU: 2 cores

RAM: 2048 mb

GPU RAM: 128 mb

UEFI : Disabled

System : OSX 64 bit

Mother board Chipset: PIIX3 (it doesn't seem to work with ICH9)

Share this post


Link to post
Share on other sites

i tried the command: VBoxManage modifyvm '<YourVMname>' --cpuidset 1 000206a7 02100800 1fbae3bf bfebfbff

but the VM is stil crashing after 2 seconds of the hackintosh logo.

 

 Note: with 1 cpu the setup crashes just before the hackintosh logo.

          with 2 cpu the setup crashes after 2 seconds od the hackintosh logo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hackintosh Zone Donations

    Hackintosh Zone is a free website with most useful Hackintosh Resources, We try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on.



    $8.78 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • Hi guys I've installed Yosemite Zone 10.10.1 on my PC who has the following specs: CPU: FX-8850 GPU: R7 260X MOBO: 990FXAUD3 REV 4.0

      I installed yosemite zone 10.10.1 without any problem and successfully installed the ethernet drivers with the PKG i found in the downloads section of hackintosh zone, I wanted to update to 10.10.5 to install the R7 260X drivers which i can download from the site but now when i enter my bootflags: npci=0x2000 and PCIRootUID=1 and I choose my ssd from chameleon bootloader it boots up and I can see it starts to load stuff when i put -v  but then the screen goes black and the system just reboots. Pls tell me how to fix thanks in advance.
    • Hi DAFFY,   Yes. High Sierra is actually installed on a Z270-F from Asus ROG. Everything's good with it.
    • Dear Community,   First of all I would like to apologise for my horrible English knowledge.   Well, I have one main problem with my hackintosh.   The first and most annoying problem is gIOScreenLockState 3. I've just tried some kexts but still this problem. Now, if I start without -v I just get black screen.   Thanks for reading,   TheXeno      
    • Can anyone specify the best or minimum NVidia GPU for Yosemite OS? Can someone list it? including the best GPU that can be supported with the nvidia web drivers. Does GT730 is supported? I only have DDR3 slot for my motherboard.
    • Thank you for your immediate response :)
  • Download Statistics

    • Files
      852
    • Comments
      2,146
    • Reviews
      2,603

×