Jump to content
Sign in to follow this  
Oscar Caballero

IMessage not working

Recommended Posts

i`ve done everything, installing so much kext but nothing seems to work.

 

Can anyone help me with this??'

Share this post


Link to post
Share on other sites

ANYONE PLEASE???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites

read all the comments at the link.theres some files you have to download.let me know if it help

Share this post


Link to post
Share on other sites

did this: "Put FileNVRAM.dyib in /Extra/modules and reboot." but still not working

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you try the fix in the download section of this web site?

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes, its the same solution than other webs but not working

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you upgraded to mavericks and test imessage ? Or fresh install os x 10.9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mavericks does not work for me because there is no web driver for nvidia gtx 555. Only for mountain lion

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh i see.il check for another solution

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $17.56 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×