Jump to content
NikPezzotto

TOSHIBA SATELLITE A300 LAPTOP

Recommended Posts

Hi guys,

 

I'm installing Hackintosh Zone yosemite 10.10.1 on toshiba satellite a300 laptop:

intel pentium p6200 2,26ghz (dual-core)

aty mobility radeon 3450/70

 

The installation from USB key works with USBBusFix=Yes (fix waiting for root device) and is completed successfully,

but at next reboot pc doesn't work.

I have tried with bootflag: -x -f ncpi=0x3000 GraphicEnabler=yes/no PCIRootUID=0/1 but I can't solve issue.

 

Attach File: my verbose mode screen.

 

Any suggestion ???

thaks you for support!

post-163984-0-79424500-1424708710_thumb.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@NikPezzotto Backup Your Graphics Extensions

Share this post


Link to post
Share on other sites

@NikPezzotto Backup Your Graphics Extensions

Thanks for your answer!

 

All graphic extensions?

How can ati radeon hd3450 work without kexts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ciao io ho lo stesso portatile , ed ho messo mountain lion 10.8, ho problemi con le porte usb e la web cam che non funzionano, mi puoi aiutare?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $17.56 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
×