Jump to content
Sign in to follow this  
pietrasz

Installation stuck

Recommended Posts

pietrasz

Hello i have problem with my installation progress , when i installing Yosemite 10.10.0 (Niresh's) then i've got force restart or stuck  when BaseSystemBinaries.pkg is being copied. i'm adding my Install.log

 

Link to install.log : http://justpaste.it/logofinstall

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hackintosh

@pietrasz i had the same issue once with a  HP Laptop i used /amd kernel to boot then it worked like a charm better give it a try

This is just a partial solution this issue has been reported by many users 

move your mouse often it may help you

Share this post


Link to post
Share on other sites
pietrasz

Problem is not in Loading Bar, it's when i'm installing MAC

i know this solution for Loading Bar :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
pietrasz

i still have problem , now it restart my computer when installation progress is ~35% ... im still move my mouse when its installing

 

Install.log: http://justpaste.it/installlog

 

Boot Flags: /amd , GraphicsEnabler=No , cpus=1 , npci=0x2000

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...