Jump to content
Sign in to follow this  
Francisco J. Ruiz

AFTER INSTALLATION ASK FOR A USERS AND PASSWORD

Recommended Posts

hello, 

I install OS X Maverick 10.9.0 usb

 

  When a finished the installation, y reeboot whit -x PCIRootUID=1, and when is finaliced appear the star window asking me for a user and password, but is the first i have put maverick.

 

what can i do??  because i have no put any users and password yet

 

thank

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think Username is root and password is niresh

Share this post


Link to post
Share on other sites

thank you!!

was successfully

 

but i dont know how reboot without using that command (-x PCIRootUID=1)

Share this post


Link to post
Share on other sites

put it in the org.chameleon.boot.plist file , Also if you ask those type of questions you gotta post the specs of your PC!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok Thank ,

I will try, and them coment the result.

 

my pc is:

i3

Gigabyte z77-d3h

8 gb ram

graphic is the motherboard, because i have a geforce gt 7600, but I cant find the kext 

 

thank again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok so I looked around a bit GT7600 is oob on 32bit but since mavericks is 64 I dont know if it is going to work

Share this post


Link to post
Share on other sites

i thought that asking for user name and password was only in 10.8.2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im sorry, I confused you,

 

I was trying install 10.8.5, and 10.9 too, but only go 10.8.5, buy when i put the command first.

10.9 not work, when i finish the installation, i try start, but only reeboot every time, and dont see apple same as 10.8.5

 

I dont know why.

Share this post


Link to post
Share on other sites

boot with -v and post a picture so we can help out.and full spec of your system

Share this post


Link to post
Share on other sites
post-5877-0-03314000-1389225202_thumb.jp this image is when i restart with command npci=0x3000 ( niresh 10.9)

Share this post


Link to post
Share on other sites

This image is when i restart without command. only restart

 

But same as before configuation, i can hear a music like when I restar first time a niresh corretly, but this time, no open maverick

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have intalled correctly niresh 10.8.2 in SSD, and go perfet.

 

But i try to intall maverick in the other drive, HDD 1 Tb, but i cant.

 

i3

Gigabyte z77-d3h

graphic I am using motherboart graphic

SSD 128 Gb

HDD 1 Tb

Share this post


Link to post
Share on other sites

i thought that asking for user name and password was only in 10.8.2

I had it wit mavericks 2 but that was because I waited to long it comes after 10 minutes I think

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $21.95 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,619

    Latest File
    By Niresh

    238    2

×