Yosemite Zone 10.10.1 (DMG) doesn't boot on UEFI/Legacy Boot systems - Hackintosh Yosemite - Hackintosh Zone Yosemite Zone 10.10.1 (DMG) doesn't boot on UEFI/Legacy Boot systems Jump to content
JacoboBlandonPineda

Yosemite Zone 10.10.1 (DMG) doesn't boot on UEFI/Legacy Boot systems

Recommended Posts

Hello there.

 

I've downloaded Yosemite Zone 10.10.1 DMG file, and created a 'bootable' USB stick with TransMac, but simply it doesn't boot. And the problem with BootdiskUtility is that needs to delete all files, and you can't select a specific partition without deleting the whole disk.

 

If someone knows how to boot it on UEFI (or at least CSM/Legacy Boot) without using a Mac, let me know.

 

Thanks.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

same problem can't boot....

Share this post


Link to post
Share on other sites

10.10.1 is not for UEFI 10.10 is the one for UEFI

Share this post


Link to post
Share on other sites

thank you so much..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, I'm going to ry it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

10.10.1 is not for UEFI 10.10 is the one for UEFI

Thanks, it boots now, I only need some bootflags because OS X freezes at Apple logo.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

For me, it did not booted as well. Chameleon, the new version for Yosemite, seems to have some issues with certain old motherboards. I have burned a Clover iso on a cd-rw, and used it to boot the usb installer. After installing without a bootloader, I have booted the installed OS using the same cd with Clover, then installed Clover on the partition on which I had installed Yosemite. I have BIOS on the board, not UEFI, but I have partitioned the hard drive with GPT, giving a better environment to Clover to boot and to be installed, although it seems to work at this step with MBR as well. After booting the os, ejected the cd and rebooted, the Clover on the hard drive took the role of the one on the CD. The only downside is that, at every boot, I need to manually add the boot flag (boot argument) npci=0x2000 . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I created the USB with Boot Disk Utility, I had just to edit settings and enable multipartition (size setted to 64MB); in this way I had The first partition with Clover and the second ready for OS X. Then I used the "Extract HFS+ from DMG" option (I don't remember properly the option name) and went taking a coffee (it takes a lot of time).

After that I right-clicked on the USB empty partition and choose to restore the partition from an archive (the one got from the DMG); worked like a charme, with UEFI.
If you need a video, I can do one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, it boots now, I only need some bootflags because OS X freezes at Apple logo.

please help me i have same probleam.....

apple logo freeze

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ help me

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On Saturday, February 28, 2015 at 0:18 AM, Niresh said:

10.10.1 is not for UEFI 10.10 is the one for UEFI

So we cant use 10.10.1 for UEFI?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Donation Goals

    Hosting July 2018

    Please donate to support the community.
    We appreciate all donations!

    Thanks



    $22.30 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      850
    • Comments
      2,144
    • Reviews
      2,586

    Latest File
    By Niresh

    1051    0

×