Jump to content
- Advertisement -
her_ivan93

Installation And Boot Problems AMD

Recommended Posts

Hi  I have a netbook samsung with next specs 

 

Samsung NP305U1A-A03MX

 

RAM:2GB

HD: SATA 250

AMD E450 1,65ghz APU

BIOS: American Megatrends

         Legacy USB: Enabled

         UEFI Boot: Enabled

         AHCI Mode:Manual

                   Set AHCI: Enabled

 

 

Problems with installation:

 

1 minute finishing throws error message and asks restart or shut down (do not take capture log).

The INSTALLER is command executes successfully and the whole process before finishing it is normal without errors.

 

 

Problems After Installation:

 

Runs well but reaches a loop that does not go below put the images of error.

 

 

2qlg9j9.jpg

 

2r70z9u.jpg

 

 

2lvxm6c.jpg

 

2r766bn.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

either by starting in safe mode with -x -v -f or by using another machine to put them on there somehow

gracias pero se bloquea después de introducir usuario y contraseña de root

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Hackintosh News Feed

News relevant to Hackintosh

×
×
  • Create New...