Jump to content
- Advertisement -
Sign in to follow this  
David Power

"Still waiting for root device"....

Recommended Posts

I have been trying to boot the Yosemite Zone installer and I cannot get it to pass "Still waiting for boot device". I have tried USBBusFix=Yes, USBLegacyOff=Yes, booting with the Haswell kernel (4690K), I tried Zenith432's GenericUSBXHCI.kext with Clover using WithKexts and it still doesn't work It does seem to hang up a bit before that after it loads VoodooUSBMouse. I'm probably doing something wrong I suppose? I'm using a flash drive with the Yosemite Zone .dmg that I wrote on it with TransMac. I did verify the .dmg's MD5 just in case, and it does match with the one on the download page. Any help would be appreciated, thanks.  :rolleyes: 

 

bdmdpr8.jpg

 

G0Y3Ty3.jpgIzQ8Vqz.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ as far as i can see from the log its mssing the root dmg so probably you have customized the installer

boot with this flag

root-dmg=file:///BaseSystem.dmg

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Sorry for the late response. Still no success with this flag, does the exact same thing. Here's some more system info in case that helps:

 

Intel Core i5-4690k

Asus Z97M-Plus

8GB RAM

Nvidia GeForce GTX 750 Ti (might be causing some issues? Maxwell...)

 

 

Thanks for the help.

 

 

 

EDIT: Installer has not been modified.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

Hackintosh News Feed

News relevant to Hackintosh

×
×
  • Create New...