Jump to content
Waleed Khaled

boot loading stop working .. help

Recommended Posts

Hi,

I have been tried to install Hackintosh OS X Yosemite Zone 10.10.1 many time on my laptop and it always stop working at the first loading

I tried to install from USB  and DVD but it always freeze here:

b_P0o_s_Itq72_Ml_Uo_YPO1_VE7_Elk9_CSdv_D

I made a 100 GB partition for the installation

 

System Information:

TOSHIBA SATELLITE L750

Pre-Installed: Windows 8.1 Enterprise, Ubuntu 14.04

Processor: Intel Core i7-2670QM CPU 2.20GHz, 2201 MHz, 4 Cores, 8 Logical Processors

RAM: 8.00 GB DDR3 1333 MHz
GPU: NVIDIA GeForce GT 525M
 
HELP Please
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have same problem, no one answer us?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem too...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the Same problem too :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the identical same problem! Help please. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

try    nv_disable=1

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,611

    Latest File
    By Niresh

    168    2

×