Jump to content
EdVeNtEn

Mac OS X Yosemite 10.10.1

Recommended Posts

Hi guys! 

 

I'm here to say that my instalation was really great: everything works, but i have not tested the HDMI yet.

 

My rig:

 

CPU: Intel Pentium G620 (3M Cache, 2,60GHz)

 

MB: Asus H61M-C

 

GPU: Asus GT430 1GB graphics card

 

RAM: 2 x 4 GB DDR3 memory

 

HDD: Kingston 120 GB SSD 

 

 

Everything works smooth and perfectly, without lags and bugs. First, I tested this computer on OS X Mavericks (works perfectly too), then, i wanted to try updating it to Yosemite. Everything works perfectly.

 

I have used Multibeast 6.5 for Yosemite and MacPois0n - EPU v1.4

 

Hope your instalations will be that sucessful, how was mine :) Good luck to your Hackintoshes :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

i am having the same configuration as yours sir.

 

 MOBO :  ASUS H61M-C.

PROCESSOR :  Intel G2030 2.9GHz

RAM : 2 x 4 GB

GRAPHICS : Asus GT430 1GB

 

I WANT TO INSTALL EITHER MAVERICKS OR YOSEMITE IN MY PC. IS THERE ANYTHING PURTICULAR THAT I WANT TO CHANGE IN THE BIOS ? DID YOU USE ANY PATCH?

WAITING FOR YOUR REPLY SIR. THANKS IN ADVANCE.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Hackintosh News Feed

News relevant to Hackintosh

×
×
  • Create New...