Jump to content
  • 0
zikobaia

TP LINK WN725N FREZZ MY CHARM NOTEBOOK

Question

Hi,

 

I have successfully installed 10.9.0 and then update it to 10.9.5 on my Lenovo G550 notebook and it is working like a charm.

core 2 duo 

g210 nevidia 512mb 

120 SSD 

1 T HHD ( in caddy )

 

 

DriverES WORK 98% .

Wireless = NO , i have the intel 5100Agn card so there is no driver :( .

Sleep mod = No .

 

Build in wifi card isn't working for it is Intel and therefore I use a Tp link wn725n  Wifi USB adapter.

Driver is  ( 3in1_Wlan_11n_USB_MacOS10.9_Driver_83.28.08_UI_2.0.2 )

Problem is that every time after 30-45 minutes my notebook freezes. 

 IF I USE THE ETHER LAN CONNECTION THERE IS NO FREEZES THER IS NO PROBLEM I TESTED TO OPEAN ALL FILE DRIVER SAFARI DOWNLOAD WITH LAN AT THE SAME TIME IT'S SO FAST AND SO GOOD NOTEBOOK I KNOW ITS OLD LAPTOB G550 BUT WITH MAVERICKS ITS SO COOL .... I DONT KNOW WHERE IS THE PROBLEM WITH THIS WIRELESS UTILITY TO TERUN ON THE WIFI ADAPTOR ON, ITS WORK BUT NOT WELL !! IT WILL KILL MY LAPTOP WITH HER FREEZING CUZ I MUST TO TERUN OFF IT AND THEN TERUN ON WITH THE BUTTEN .... 

SOME ONE CAN HELP ME ?! 

and can some one tell me if there is CARD CAN I PUT into my lenovo cuz there is lci mini problem with my laptop .. ( IBM ) non accept all of Wifi Card ;) thx a lot 

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Help !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

 

Hi,

 

I have successfully installed 10.9.0 and then update it to 10.9.5 on my Lenovo G550 notebook and it is working like a charm.

core 2 duo 

g210 nevidia 512mb 

120 SSD 

1 T HHD ( in caddy )

 

 

DriverES WORK 98% .

Wireless = NO , i have the intel 5100Agn card so there is no driver :( .

Sleep mod = No .

 

Build in wifi card isn't working for it is Intel and therefore I use a Tp link wn725n  Wifi USB adapter.

Driver is  ( 3in1_Wlan_11n_USB_MacOS10.9_Driver_83.28.08_UI_2.0.2 )

Problem is that every time after 30-45 minutes my notebook freezes. 

 IF I USE THE ETHER LAN CONNECTION THERE IS NO FREEZES THER IS NO PROBLEM I TESTED TO OPEAN ALL FILE DRIVER SAFARI DOWNLOAD WITH LAN AT THE SAME TIME IT'S SO FAST AND SO GOOD NOTEBOOK I KNOW ITS OLD LAPTOB G550 BUT WITH MAVERICKS ITS SO COOL .... I DONT KNOW WHERE IS THE PROBLEM WITH THIS WIRELESS UTILITY TO TERUN ON THE WIFI ADAPTOR ON, ITS WORK BUT NOT WELL !! IT WILL KILL MY LAPTOP WITH HER FREEZING CUZ I MUST TO TERUN OFF IT AND THEN TERUN ON WITH THE BUTTEN .... 

 

SOME ONE CAN HELP ME ?! 

and can some one tell me if there is CARD CAN I PUT into my lenovo cuz there is lci mini problem with my laptop .. ( IBM ) non accept all of Wifi Card ;) thx a lot 

Ever solve this issue? I am having the same problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $22.30 of $200.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • @riddlemeright You have not posted any pictures regarding ACPI Error, without pictures I can not debug Also you need to post your full hardware specs
    • @Douglas Dreer use ATH9KFixup.kext with Lilu.kext also you need to add -ath9485 as boot-flag in clover config
    • @tdtech959 Without any pictures of kernel panic it is really hard to debug, but anyhow have you installed whatevergreen.kext with lilu.kext   i had a weird kernel panic when my onboard graphics was turned on, I was able to select external graphics card via BIOS settings as default. are you sure if the USB is the actual problem.
    • Has anyone managed to run the atheros 9485 run on Mojave? I even managed to make it recognize, but it can not find any network.
    • Hello everyone  I have installed High Sierra and updated to 10.13.6 before installing nVidea web drivers. After everything was installed (Kexts and the driver) everything booted fine. Graphics worked perfectly. My onboard USB did not work but I have some generic NEC USB 2.0 card that works fine. After a reboot later in the day, I had a weird kernel panic. It spit out strings no longer than 30 charters and then proceeded to reboot. I have not seen this type of panic . This happened when using the onboard USB 3.0 controller but was fixed by removing the device. But now I'm not sure what caused this. I have reinstalled about 15 times already. Here are my specs: ASUS B150 Plus D3 Intel Pentium G4400 ZOTAC GeForce GTX 1050 2GB WD Blue 500GB HDD 8GB Ram Some generic wireless card (That works) Thanks -T
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,148
    • Reviews
      2,610

    Latest File
    By Niresh

    166    2

×