Jump to content
smtkrghsl11

Boot0ss error after installation of Yosemite 10.10.1 to the hard drive & no Wi-fy network icon

Recommended Posts

I have Acer ES-571-33Ys laptop having Intel i3-4030U CPU (4th Generation) with Intel HD Graphics 4400.

I successfully installed Yosemite 10.10.1 (Niresh) in one of my hard drive partitions using bootflag /haswell -x -v ncpi=0x3000 from yosemite Zone.dmg USB. But when I completed the installation to the hard disk partition "Yosemite HD" and rebooted , it gave "boot0ss: error" in the start screen. I can only boot with the USB. How to solve the problem and dirctly boot from the hard drive without USB.

Also the 'Wi-Fi network' button is not activated while 'Local network (Ethernet)' and 'My computer does not connect to the Internet' buttons are activated. How can I connect Siti cable Broadband to Netgear wify  router in yosemite 10.10.1 (Niresh). The name of the wify router is "N150 Classic wireless Router, Model no.: WNR612". I cannot view any wify icon on the desktop.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Hackintosh News Feed

News relevant to Hackintosh

×
×
  • Create New...