Jump to content
Sign in to follow this  
YgorLuiiz

Won't Detect Hard Drive

Recommended Posts

YgorLuiiz

when it arrives on the choice for the HD it does not detect any HD, my CPU does not have the option AHCI.

SA H55MX-S  (1156),Intel Core i3-540, GeForce GT 630.

 

is there any solution ?

 

 

thx

Share this post


Link to post
Share on other sites
boygraceful

Have you got the installation screen or you don't see your hard disk while booting with USB?

Share this post


Link to post
Share on other sites
YgorLuiiz

i  don't see hard disk

Share this post


Link to post
Share on other sites
boygraceful

You try boot with USB and going to Utilities -> Disk Utility to format partition for MAC. You will see partition to install

Share this post


Link to post
Share on other sites
YgorLuiiz

yes, i did , just show stick

Share this post


Link to post
Share on other sites
boygraceful

my CPU does not have the option AHCI. are you sure?, i see your mainboard support sata that means it will have AHCI to config. "Confgure Sata As" -> AHCI 

Share this post


Link to post
Share on other sites
YgorLuiiz

Yes I am sure, look

 

yGa5xlM.jpg


 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
boygraceful

If so you can not install MAC, replace it with new mainboard which support stock sample Intel Core i3-540

Share this post


Link to post
Share on other sites
stonecold

how many sata port do u have in ur machine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...