Jump to content
hack13

Audio Distortion Related to CPU?

Recommended Posts

Alright I have the following specs:

 

Motherboard: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4716#sp

CPU: A6 6400k

Graphics: ATI Radeon 6770

 

So my issue has been distorted sound, like it plays but its distorted enough to not want to let you listen too it. While this processor has 2 CPUs I been trying everything to fix the Audio even adapters that always work on mac and no luck. Well today I just felt like "maybe its my processor..." and so I booted with "CPUS=1" and OMG sound worked perfect except for a few application notifications causing sound to pause but omg it worked...

 

So I am wondering, is it that my A6 is just like the bar min of the A series to get sound working? If so I can spend a bit of money and upgrade to a higher A series like an A8 or a lower end A10... 

 

Oh and just to point out, EVERYTHING works FLAWLESSLY but my Audio distortion... I am not running in CPUS 1 because I am not sure if it hurts my process or not. But please advise! 

 

Thanks in advance, you all rock!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Hackintosh News Feed

News relevant to Hackintosh

×
×
  • Create New...