Jump to content
babisarafaraz

Previously working Mavericks but installing Again not working

Recommended Posts

Hello Friends,

 

I had installed Niresh Mavericks few months ago and it was working fantastic.

 

3 days ago I decided to install Niresh Yosemite and I started installation.Before installing Yosemite I erase drive that has Mavericks. (My Big Mistake).

 

Now I am trying to install Yosemite and not succeed. I again tried to install Mavericks and even Can't Install Mavericks.

 

Tried All most All flags. -v -x -f -s UseKernelCache=No GraphicsEnabler=No Almost all in different Combination.

 

When I installed Mavericks few months ago it has booted just with UseKernelCache=No -v.

 

Currently it is stucking sporadically at 2 points.

 

1.[iOBluetoothHCIController][start] -- completed

 

2.System uptime in nanoseconds

 

My PC Details :

 

DH16 Intel HD MotherBoard

i3 2nd gen Processor

4 GB RAM

 

 

I'm not using any other graphics Card but same PC was working Awesome with Mavericks Few months Ago so Dont thing it's problem of PC.

 

Please Please Please Help me.

 

Any Help Will be Apreciated !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Hackintosh News Feed

News relevant to Hackintosh

×
×
  • Create New...