Jump to content
carlitos1983

[Success ] Asrock Z97 Extreme 4 i7 4790k GTX 970

Recommended Posts

 After so many attempts i manage to boot on Yosemite 10.10.01! First Vt turned off on Bios, I boot the installer only with /haswell and -v , choose chameleon boot loader and backup all graphics kexts on graphics options  (intel amd and nvidia), sometimes during installation the timer stays stuck on 12m or 15m but it´s working if you press your mouse on the menu bars it refresh the timer again. The other attempts I never past from [iobluetoothhcicontroller start completed], if nvidia kexts are not on backup folder you can use this method i found on reddit  :

 

-Booting into single user mode (-s)

-"mount -uw /" to get write access

-"mkdir ~/backup"

-"cd /System/Library/Extensions"

-"mv NVD*.kext ~/backup"

-"reboot"

 

 

My specs: 

 

MoBo: Asrock Z97 Extreme 4 

CPU : i7 4790K

GPU : Asus Strix GTX 970 OC 

RAM : Kingston Hyper X Beast 2133mhz

 

Lan is working and also Sound with Al1150 kext.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Hackintosh News Feed

News relevant to Hackintosh

×
×
  • Create New...