Jump to content
Sign in to follow this  
DarioDiVito1

Os X Yosemite 10.10 on HP 250 g3

Recommended Posts

DarioDiVito1

Hi, I'm trying to install Yosemite on my pc but it stucks on the hackintosh zone logo. I tried to boot with /hp, /hp1, -x, cpus=1 but nothing changes. 

Here is my configuration: 

 

Hp 250 g3 laptop:

 

Intel pentium quadcore n3530

4 Gb ram

intel hd graphics

500 gb hd

 

I have to say that i don't have an option in the bios to set AHCI and HPET...

 Please help  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
rainmaker3

Hey,

 

The HP 250 G3 laptop is set to AHCI by default. Changing that is a pain in the behind, so it is OK. 

 

Try booting from a USB 2.0 port if you haven't tried that yet. Also, the CPU is a Pentium but it might be a newer version which is not supporter by Apple. Have you tried booting without /hp?

 

My suggestion would be : Plug into USB 2.0 port and boot from USB with just the -v flag. Then post a screenshot or photo of the screen here so that we can help you more.

 

Also, it might be better if you used a clover bootloader. Read more here : http://www.reddit.com/r/hackintosh/comments/2rgl48/psa_g3258_and_other_haswell_pentiumceleron_parts/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...