Jump to content
Sign in to follow this  
Dawid Kozłowski

Problem with Installation Haswell

Recommended Posts

Hey Guys !

 

I have problem with my Hackintosh when i install the Hackintosh Zone 10.10.1 (Yosemite) always the whole screen on the computer seemed to suspended , mouse not working and nothing else work on. 

 

VuKWfwj.jpg

 

EhPNnaB.jpg

 

As I read the following flags /haswell or GraphicsEnabler =No I get the following error.
 
with -x GraphicsEnabler = No sometimes impossible to move on, but when you install the installer to crash please help.
 
My PC is :
 
CPU : Intel Core i5-4590 3.3 GHz
Motherboard: Gigabyte GA-Z79M-D3H
RAM : Kingstone HyperX Blu DDR3 8GB 1600MHz CL10
Graphics: Asus Radeon R9 270 OC DirectCU II 2GB DDR5
SSD : Kingstone SSDNow V300 120 gb
 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try also GraphicEnabler=Yes and IGPEnabler=No

This will enable your graphic card, and disable your integrated one. Works for me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank's guys problem been in my BIOS becouse i don't know to must off my integrated graphics with procesor , when i turn off her and take a boot flags : /haswell GraphicsEnabler=No -v - worked for me. Instalation Success and my Smile :) Nice Yosemite on my Hackintosh :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...