Jump to content
magneto

Geforce 8400M Ok But Slow

Recommended Posts

i have installed on nb asus z53s-f3sc with vga geforce 8400 mobile

it works but is very slow, when launch safari or lauchpad

 

exist a correct driver?

 

tnx

Share this post


Link to post
Share on other sites

where is this file?

 

i have found one located in extra with name org.chemeleon.boot.plist

 

is this?

 

this is the content and exist the value you have say me

 

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>Credits</key>
<string>www.hackintoshzone.com</string>
<key>EthernetBuiltIn</key>
<string>y</string>
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>y</string>
<key>Kernel Flags</key>
<string>npci=0x2000 dart=0</string>
<key>Timeout</key>
<string>2</string>
<key>UseKernelCache</key>
<string>y</string>
</dict>
</plist>

Share this post


Link to post
Share on other sites

nothing to do.

 

i have reinstalled with defaults, and it function vga is ok, but pc hang, it freeze.

 

 

damn...

Share this post


Link to post
Share on other sites

if you in safe mode delete graphics related kexts and install the kext i have given you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I've a Sony vaio vgn-fz11z with a geforce 8400m gt.

After fix the black screen after apple logo, it seems that the graphics accedeations doesn't work.

 

I tried graphics enabler=yes, i tried cuda nvidia and try what you said, going to the safe mode and instal the driver for the 8400 gs. Still doesn't work.

 

Has anyone made a graphic card nvidia geforce 8400m gt work?

 

thx 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am running a Virtual box with the 8400GS and Mavericks.  I am stuck in 1024 ( ie no video support).  I tried arch=i386->=32 , GraphicsEnabler and other boot options, but I can't get it to start supported.  Other resolutions would be nice.  The kext wizard is not on this version.  I think that one is needed for this card.  I could not find any drivers on the Nvidia site.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...